Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük tüp almak

Rüyada küçük tüp almak

Rüyada küçük tüp almak çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına inanılır.

Rüyada küçük tüp almak gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri öğrendikten sonra daha doğru adımlar atabilirsiniz.

Rüyada küçük tüp almak maddi zararlara uğrayacağına, kısmetinin kapanacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada küçük tüp görmek şansının açık olacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi küçük tüp görmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine işaret eder.

Rüyada yanan tüpü söndürmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, sebep olacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine inanılır.

Rüyada tüpü açık unutmak çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada tüpün alev aldığını görmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yangın söndürme tüpü görmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, rahat bir hayat sürüleceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ocak tüpü görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, insanlar tarafından sevileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments