Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüp görmek

Rüyada tüp görmek

Rüyada tüp görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tüp gördüyseniz:

  • Gayrimenkul konuları, evinizle ilgili veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işlerde bazı gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada mavi küçük tüp görmek kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere işaret etmektedir.

Rüyada oksijen tüpü görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada tüp bitmesi görmek eğer işsizse iş bulacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tüp satmak sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine inanılır.

Rüyada tüplü ocak yakmak hasret giderileceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada ocak tüpü görmek şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine yorulur.

Rüyada yanan tüpü söndürmek rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tüp bebek yaptırdığını görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments