Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve altın görmek

Rüyada anne ve altın görmek

Rüyada anne ve altın görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada anne ve altın gördüyseniz:

  • Gayretleriniz karşılıksız kalmayacak.

Rüyada anne ve altın görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, zenginliğini kaybedeceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen anneden altın almak sebep olacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına alamet eder.

Rüyada anneden altın bilezik almak yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, helal kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada anneye altın bilezik takmak işlerini büyüteceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına delalettir.

Rüyada anneye altın bilezik vermek duymadığı sözleri duyacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, şartlarının da zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesinin kolunda altın bilezik görmek huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, onun kıymetini her daim bileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada annenin altın bilezik taktığını görmek kötü olayların meydana geleceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, sorunların ve engellerin biteceğine yorulur.

Rüyada ölmüş anneden altın almak daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments