Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş anneden altın almak

Rüyada ölmüş anneden altın almak

Rüyada ölmüş anneden altın almak daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş anneden altın almak gördüyseniz:

  • Aldatılmak derken hemen bir duygusal ihaneti düşünmeyin.

Rüyada annenin altın bilezik taktığını görmek herkesi doğru yola çağıracağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş anneden altın almak hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, kısmetin ve talihin açılacağına tabir olunur.

Rüyada annesinin altın verdiğini görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Rüyada annenin ayağının altını öpmek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, ağız tadının da kaçacağına rivayet eder.

Rüyada annenin altını temizlemek lüksünün artacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada anneye altın bilezik takmak sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada annemin kolunda altın bilezik görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, hayaller kurulacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesinin kolunda altın bilezik görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments