Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolmabahçe sarayını görmek

Rüyada dolmabahçe sarayını görmek

Rüyada dolmabahçe sarayını görmek zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, gözyaşına boğulacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, haksızlıklara uğranılacağına işarettir.

Rüyada dolmabahçe sarayını gördüyseniz:

  • Romantizm önemli bir ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada dolmabahçe sarayını görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına işaret eder.

Rüyada eski saray görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz saray görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına inanılır.

Rüyada saray helvası görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz sarayı görmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, her zaman çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada altın saray görmek emrinde insan çalıştıracağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, ününün çoğalacağına alamet eder.

Rüyada saray merdiveni görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarayda düğün görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments