Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudak izi görmek

Rüyada dudak izi görmek

Rüyada dudak izi görmek temiz ve yeni bir sayfa açacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, görgülü ve kültürlü olacağına yorulur.

Rüyada dudak izi gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde önerilere veya yardım tekliflerine güvenebilirsiniz.

Rüyada dudak izi görmek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biri tarafından izlendiğini görmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, üzüntülü bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde tırnak izi görmek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, hayırlı bir sürece girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karda ayak izi görmek o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ameliyat dikiş izi görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada cin izi görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada kendini izmirude görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işarettir.

Rüyada kolda yara izi görmek amaçlarını yerine getireceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments