Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızla tartışmak

Rüyada kızla tartışmak

Rüyada kızla tartışmak uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, güzel işlere imza atacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına rivayet eder.

Rüyada kızla tartışmak gördüyseniz:

  • Katılımcı olmak gelecek fırsatlara bahane yaratabilir.

Rüyada kızıyla tartışmak kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızla tartışmak hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada kızla tartışmak seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, makam sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada bir kızla tartışmak Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kardeşlerle tartışmak kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine delalet eder.

Rüyada para yüzünden tartışmak sağlığını geri kazanacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına rivayet eder.

Rüyada erkek kardeşle tartışmak yarınlarına inanacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına işarettir.

Rüyada arkadaşlarla tartışmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments