Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktor birini görmek

Rüyada doktor birini görmek

Rüyada doktor birini görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza işaret eder.

Rüyada doktor birini gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yanlış sunumlara veya anlaşılmalara bağlı sorunlar oluşabilir.

Rüyada göz doktoruna gitmek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada beyaz doktor önlüğü giymek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada doktorla kavga etmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada doktor ve hastane görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, iş hayatında terfi alınacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına işaret eder.

Rüyada doktoru görmek her şeyi kuralına göre yapacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine delalettir.

Rüyada birinin doktor olduğunu görmek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada yakışıklı doktor görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına delalettir.

Rüyada eski doktorunu görmek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments