Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğum yaparken kaka yapmak

Rüyada doğum yaparken kaka yapmak

Rüyada doğum yaparken kaka yapmak dolandırılacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada doğum yaparken kaka yapmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık şeyler önermekten korkmayın.

Rüyada doğum yaparken kaka yapmak verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada beyaz kaka yapmak işlerin kötü bir duruma geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yola kaka yapmak kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına alamet eder.

Rüyada yürürken kaka yapmak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renkte kaka yapmak işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kokulu kaka yapmak hediyeler ve elbiseler alınacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine alamet eder.

Rüyada zorla kaka yapmak hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada kakasını yapmak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments