Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olup doğum yapamamak

Rüyada hamile olup doğum yapamamak

Rüyada hamile olup doğum yapamamak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, kurtuluşu bulacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine alamet eder.

Rüyada hamile olup doğum yapamamak gördüyseniz:

  • Aşırı ilgili ya da aşırı ilgisiz davranarak karşınızdakileri şaşırtabilirsiniz.

Rüyada hamile kalıp doğum yapmak uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, işlerini boşvereceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına işarettir.

Rüyada hamile olup doğuma gittiğini görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine delalettir.

Rüyada hamile birinin doğum yaptığını görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına işarettir.

Rüyada hamile olduğunu doğum yaptığını görmek işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına alamet eder.

Rüyada hamile olmak ve doğuma gitmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, işinde başarılı olacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile olmayan birinin doğum yaptığını görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile olup doğum yapamamak uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada hamile kadının doğum yaptığını görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, düzeninin bozulacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments