Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğum hastanesi görmek

Rüyada doğum hastanesi görmek

Rüyada doğum hastanesi görmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, makam sahibi olacağına, söz sahibi olacağına inanılır.

Rüyada doğum hastanesi gördüyseniz:

  • Yeni seçenekler oluşturabilmek için, öncelikle mevcut fırsatları değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada doğum hastanesi görmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine işaret eder.

Rüyada hastanede doğum yapmak kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada doğum için hastaneye gitmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, aylık gelirinin artacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada doğum yapmak için hastaneye gitmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada hastanede dolaştığını görmek Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada hastanede doktor olduğunu görmek anne baba duasının alınacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına delalettir.

Rüyada eşini hastanede görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, kişinin yasa düşeceğine işaret eder.

Rüyada hastanede yatan birini görmek verilen sözlerin tutulamayacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, isteklerinin erteleneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments