Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastanede doktor olduğunu görmek

Rüyada hastanede doktor olduğunu görmek

Rüyada hastanede doktor olduğunu görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, borçları varsa ödeyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastanede doktor olduğunu gördüyseniz:

  • İstediğiniz ya da değer verdiğiniz şeyleri çok az gayret sarfederek elde edebilirsiniz.

Rüyada hastanede doktor beklemek işlerin yoluna gideceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine işarettir.

Rüyada hastane doktor görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına alamet eder.

Rüyada doktor hastane görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, en küçük sorunda parlayacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hastane ve doktor görmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, ferah bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada hastanede doktor olduğunu görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine delalet eder.

Rüyada hastanede doktorla konuşmak yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada doktor ve hastane görmek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastanede doktor görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, ruhunu güzelleştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments