Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru kediyi sevmek

Rüyada yavru kediyi sevmek

Rüyada yavru kediyi sevmek her zaman sevgi göreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, borçların artacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine işaret eder.

Rüyada yavru kediyi sevmek gördüyseniz:

  • Sempatikliğiniz ilgi çekiyor.

Rüyada kedi yavrusu sevdiğini görmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine inanılır.

Rüyada yavru sarı kedi sevmek borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada kedi yavrusunu sevmek hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, kötü yola sapmayacağına inanılır.

Rüyada kedi yavrularını sevmek bunalıma düşeceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yavru kediyi sevdiğini görmek elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada yavru kedi sevmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada kedi yavruları sevmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada siyah kedi yavrusu sevmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, sorunlarını unutacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments