Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dizili taş görmek

Rüyada dizili taş görmek

Rüyada dizili taş görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine inanılır.

Rüyada dizili taş gördüyseniz:

  • Bazı konular gözünüze çok cazip görünse bile, belli işleriniz, anlaşmalar ya da düzenlemeler esnasında çok dikkatli olmalısınız.

Rüyada dizili taş görmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine yorulur.

Rüyada dizi oyuncusu görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına delalet eder.

Rüyada dizi karakteri olmak hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına delalet eder.

Rüyada dizi izlemek kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine inanılır.

Rüyada dizilmiş odun görmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir dizi görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına rivayet eder.

Rüyada izlediğin diziyi görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına işaret eder.

Rüyada dizi oyuncusu olduğunu görmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, kazancın devamlı olacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments