Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir dizi görmek

Rüyada bir dizi görmek

Rüyada bir dizi görmek gönlünce harcama yapmasına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, mal mülk sahibi olacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada bir dizi gördüyseniz:

  • Ne kadar çok gayret gösterirseniz, o kadar üretken olabilirsiniz.

Rüyada bir dizide oynamak çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada dizi teklifi almak mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sıraya dizilmek hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına delalettir.

Rüyada bir dizide oynadığını görmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada dizi yıldızı görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada dizilmiş ev görmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada dizili yatak görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına delalettir.

Rüyada dizi oyuncularını görmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments