Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diz üstü oturmak

Rüyada diz üstü oturmak

Rüyada diz üstü oturmak yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, sevilip sayılacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diz üstü oturmak gördüyseniz:

  • Çalışmayan bir kimseyseniz sizde kaygı uyanduran bir konuda muhtemelen birisinin yardımıyla iyi sonuç elde edebileceksiniz.

Rüyada diz üstü oturmak dertlerin uzaklaştırılacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada diz üstü düşmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine işaret eder.

Rüyada diz üstü çökmek akıl vereceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, sorunların artacağına tabir olunur.

Rüyada diz dize oturmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada dizlerinin üstüne oturmak yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına inanılır.

Rüyada diz çöküp oturmak yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, başarılarının devamının geleceğine, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına delalet eder.

Rüyada dizleri kanamak iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına delalet eder.

Rüyada dizlerini görmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, günah ve suç işleyeceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments