Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diz üstü düşmek

Rüyada diz üstü düşmek

Rüyada diz üstü düşmek kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada diz üstü düşmek gördüyseniz:

  • Sizi kötü duruma sokmak isteyen ya da seçimlerinizi eleştiren kişileri ciddiye almamalısınız.

Rüyada diz üstü düşmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada diz üstü çökmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına inanılır.

Rüyada diz üstü oturmak bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına tabir olunur.

Rüyada dizlerinin üzerine düşmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dizlerinin üstüne düşmek borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına işaret eder.

Rüyada dizlerin üzerine düşmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, şifa göreceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına inanılır.

Rüyada diz kapağında yara görmek manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine delalettir.

Rüyada dizlerini görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, ortak işlere gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments