Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diz çöküp oturmak

Rüyada diz çöküp oturmak

Rüyada diz çöküp oturmak uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diz çöküp oturmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde size yardım elini uzatmaya hazır birçok gerçek dostunuz var.

Rüyada diz çöküp oturmak kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, rütbenin yükseleceğine işarettir.

Rüyada dizlerinin üstüne oturmak kendi çok iyi hissedeceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada diz dize oturmak maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada diz üstü oturmak ileride saygın bir kimse olacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dizleri kanamak çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada dizlerinin tutmadığını görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine inanılır.

Rüyada dizlerini dövmek kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, daha sık bir araya geleceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına rivayet eder.

Rüyada dizlerinin üzerine düşmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments