Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dizlerini görmek

Rüyada dizlerini görmek

Rüyada dizlerini görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, geçmişini arkada bırakacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada dizlerini gördüyseniz:

  • Sizi engellemek amacıyla uydurulmuş haberler almanız ya da maksatlı dedikodular dinlemeniz olasıdır.

Rüyada dizlerin üstünde yürümek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada diz çöküp yalvarmak geçim derdinden kurtulacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dizlerin üzerine düşmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dizlerinin üstüne düşmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına inanılır.

Rüyada dizleri üstünde yürümek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına delalet eder.

Rüyada dizleri ağrımak epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, istemediği halde borçlanacağına işarettir.

Rüyada önünde diz çökmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada diz çöküp ağlamak gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments