Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerinin hepsinin döküldüğünü görmek

Rüyada dişlerinin hepsinin döküldüğünü görmek

Rüyada dişlerinin hepsinin döküldüğünü görmek ev taşımaya, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, rızık bolluğu içinde olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, işlerini tek başına yöneteceğine rivayet eder.

Rüyada dişlerinin hepsinin döküldüğünü gördüyseniz:

  • Söylenenleri dikkatle dinlemeniz durumunda olumsuz görünen şeyleri olumluya çevirme şansınız olabilir.

Rüyada dişlerinin hepsini çektirmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişlerin hepsinin döküldüğünü görmek tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada dişlerinin hepsinin döküldüğünü görmek ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, kendi işinin patronu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada akrabaların hepsini görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine delalettir.

Rüyada düzgün diş görmek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına yorulur.

Rüyada pırıl pırıl diş görmek modern insanlarla tanışılacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, içine fesat düşeceğine tabir olunur.

Rüyada dişlerinin kirlendiğini görmek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada dişlerin çürüyüp döküldüğünü görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments