Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş kanatmak

Rüyada diş kanatmak

Rüyada diş kanatmak ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, aile işlerinin başına geçeceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diş kanatmak gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada dişlerinin döküldüğünü ve kanadığını görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya rivayet eder.

Rüyada diş kanadığını görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına yorulur.

Rüyada diş etlerinin kanadığını görmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada diş etinin kanadığını görmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine inanılır.

Rüyada dişlerinin kanadığını görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diş kanatmak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişlerin kanadığını görmek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına inanılır.

Rüyada sırtında kanat görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments