Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerini kendin çekmek

Rüyada dişlerini kendin çekmek

Rüyada dişlerini kendin çekmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine delalet eder.

Rüyada dişlerini kendin çekmek gördüyseniz:

  • Bitirilmesi önemli şeylere öncelik tanımalı, pişman olacağınız ya da geri döndürülmesi zor durumlardan kaçınmalısınız.

Rüyada diş kendi dişini çekmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, anne duasının açılacağına alamet eder.

Rüyada kırık diş çekmek yapılan çalışmaların heba olacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, sorunların tamamen biteceğine işaret eder.

Rüyada elle diş çekmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine tabir olunur.

Rüyada ağzından diş çekmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada dişlerini eliyle çekmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi diş çekmek diplomalı kimse olacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına inanılır.

Rüyada diş acısı çekmek büyük bir yenilgi alacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada azı diş çekmek onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük paralar kazanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments