Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık diş çekmek

Rüyada kırık diş çekmek

Rüyada kırık diş çekmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ilim irfan sahibi olacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına yorulur.

Rüyada kırık diş çekmek gördüyseniz:

  • Planlarınız hakkında diğerlerinin bilgi sahibi olmaması onlardan sır saklıyormuş görüntüsü vermenize neden olabilir.

Rüyada kırık diş çekmek rütbe alacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalet eder.

Rüyada kırık dişi çekmek başarıya giden yollarını açacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada diş kırık görmek şöhret ve itibar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada kırık diş fırçası görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişleri kırık görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına rivayet eder.

Rüyada dişleri kırık tarak görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına delalet eder.

Rüyada diş kırığı görmek maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada çürük kırık diş görmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, rahatın yerine geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments