Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerin siyah olduğunu görmek

Rüyada dişlerin siyah olduğunu görmek

Rüyada dişlerin siyah olduğunu görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, işinden evine gidip geleceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada dişlerin siyah olduğunu gördüyseniz:

  • Hiçbirşey plana göre devam etmeyebilir.

Rüyada siyahlaşmış diş görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine rivayet eder.

Rüyada dişlerin siyah olduğunu görmek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına inanılır.

Rüyada çürük siyah diş görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişte siyah leke görmek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah diş görmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişlerinin siyahlaştığını görmek aile hayatının kötüye gideceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, uykusuz geceler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişleri siyah görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına işarettir.

Rüyada siyah çürük diş görmek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, şansının geri döneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments