Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişleri siyah görmek

Rüyada dişleri siyah görmek

Rüyada dişleri siyah görmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, zenginliğinin artacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişleri siyah gördüyseniz:

  • Soğukkanlı olmanız şartıyla olaylara karışabilirsiniz.

Rüyada dişleri siyah görmek sıkıntılara neden olacağına, kendi çok iyi hissedeceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına tabir olunur.

Rüyada siyah diş görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada dişlerinin siyahlaştığını görmek yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine delalet eder.

Rüyada çürük siyah diş görmek işlerinin bollaşacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada siyahlaşmış diş görmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına tabir olunur.

Rüyada siyah çürük diş görmek işinin gücünün de hep rast gideceğine, engel teşkil edeceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişlerin siyah olduğunu görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada dişte siyah leke görmek yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments