Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah diş görmek

Rüyada siyah diş görmek

Rüyada siyah diş görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, sağlık içinde yaşanacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine yorulur.

Rüyada siyah diş gördüyseniz:

  • Bazı kişileri kendileri için iyi olabilecek şeyleri yapmaları konusunda zorlayabilirsiniz.

Rüyada dişlerinin siyahlaştığını görmek çok iyi paralar kazanılacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine yorulur.

Rüyada dişte siyah leke görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına işaret eder.

Rüyada dişlerin siyah olduğunu görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah diş görmek muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada dişleri siyah görmek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah çürük diş görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çürük siyah diş görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine işarettir.

Rüyada siyahlaşmış diş görmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments