Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerin parçalandığını görmek

Rüyada dişlerin parçalandığını görmek

Rüyada dişlerin parçalandığını görmek mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına işarettir.

Rüyada dişlerin parçalandığını gördüyseniz:

  • Kapıldığınız herşeyi ben biliyorum havasından bir an önce vazgeçin.

Rüyada diş parçası görmek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, ticaret hayatına atılacağına tabir olunur.

Rüyada dişlerin parçalandığını görmek sıkıntılı günler geçireceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişlerinin parçalandığını görmek daha fazla gelir elde edeceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada diş parçalandığını görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz parça görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, en yukarılara çıkacağına alamet eder.

Rüyada küçük odun parçaları görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, bir anda atılıma geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kömür parçası görmek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına tabir olunur.

Rüyada ayın parçalanması görmek hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, gıybet edeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments