Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest almayı görmek

Rüyada abdest almayı görmek

Rüyada abdest almayı görmek imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine delalet etmektedir.

Rüyada abdest almayı gördüyseniz:

  • Bazı konularda çok fazla konuşmamanızda fayda var.

Rüyada abdest alırken uyanmak iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boy abdesti almaya çalışmak korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada abdest almaya niyet etmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada abdest alırken korkmak elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, hastalanacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine tabir olunur.

Rüyada namaz abdesti almamak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada abdest alıp cuma namazına gitmek rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abdest alıp namaz kılmak görme ve alma şansına sahip olacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada abdest alırken burnu kanamak kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments