Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşen diş görmek

Rüyada düşen diş görmek

Rüyada düşen diş görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, rütbesinin artacağına, ruhunun şifa bulacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye yorulmaktadır.

Rüyada düşen diş gördüyseniz:

  • Çok yorulmanıza rağmen fazla şikayetçi olacağınız söylenemez, çünkü sonunda siz kazançlı çıkacaksınız.

Rüyada dişlerinin eline düştüğünü görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diş düşmesi görmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diş düşürmek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine delalet eder.

Rüyada düşen diş görmek gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada diş düşürdüğünü görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına alamet eder.

Rüyada diş düşmesini görmek kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada diş dolgusu düşürmek düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişlerin düştüğünü görmek düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments