Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişleri kirli görmek

Rüyada dişleri kirli görmek

Rüyada dişleri kirli görmek kazancın arttırılacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişleri kirli gördüyseniz:

  • Zaten tamamen kontrolu alamamıştınız sonra iyiden iyiye kaybediyorsunuz.

Rüyada kirli diş görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi dişlerini kirli görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişlerinin kirli olduğunu görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına işaret eder.

Rüyada dişlerini kirli görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kirli diş fırçalamak hayatının çok daha kolay hale geleceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, güzel bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada sarı kirli diş görmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi kayıpların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada dişlerinin kirlendiğini görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada kirlenmiş diş görmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments