Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirlenmiş diş görmek

Rüyada kirlenmiş diş görmek

Rüyada kirlenmiş diş görmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, neşeli zamanların yaşanacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirlenmiş diş gördüyseniz:

  • Eski fikirlerinize yeni formlar getirebilirsiniz.

Rüyada kendi dişlerini kirli görmek moralin bozulacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada sarı kirli diş görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına alamet etmektedir.

Rüyada dişlerinin kirlendiğini görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına alamet eder.

Rüyada dişleri kirlenmiş görmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına delalet eder.

Rüyada kirli diş fırçalamak makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, dik durmaya çalışacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirlenmiş diş görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına tabir olunur.

Rüyada dişlerini kirli görmek böylece çok büyük başarılar kazanacağına, ona özlemle sarılacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına inanılır.

Rüyada kirli diş fırçası görmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments