Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerini kirli görmek

Rüyada dişlerini kirli görmek

Rüyada dişlerini kirli görmek mallarının ve parasının çoğalacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına inanılır.

Rüyada dişlerini kirli gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler hayata farklı açılardan bakmanızı sağlayabilir.

Rüyada dişlerinin kirlendiğini görmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, yeni malların alınacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine işaret eder.

Rüyada dişlerinin kirli olduğunu görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada kirli diş görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, hevesinin kursağında kalacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine inanılır.

Rüyada kirli diş fırçalamak dertlerinin artacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına delalettir.

Rüyada sarı kirli diş görmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli diş fırçası görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına tabir olunur.

Rüyada dişleri kirlenmiş görmek iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, düşman malından yemeye alamet etmektedir.

Rüyada kendi dişlerini kirli görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments