Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerinin kirli olduğunu görmek

Rüyada dişlerinin kirli olduğunu görmek

Rüyada dişlerinin kirli olduğunu görmek istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada dişlerinin kirli olduğunu gördüyseniz:

  • Kendinizi düşünüyorsanız, olayları büyütmemelisiniz.

Rüyada kirli diş fırçası görmek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, işlerinden feragat edeceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kirli diş fırçalamak adının yayılacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine rivayet eder.

Rüyada dişleri kirlenmiş görmek rahata kavuşacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirlenmiş diş görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine yorulur.

Rüyada dişleri kirli görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, kendi işini açacağına delalet eder.

Rüyada sarı kirli diş görmek resmi bir göreve getirileceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına işarettir.

Rüyada kendi dişlerini kirli görmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına tabir olunur.

Rüyada dişlerinin kirlendiğini görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments