Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişleri görmek

Rüyada dişleri görmek

Rüyada dişleri görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişleri gördüyseniz:

  • Bırakın karşınızdakiler size yaklaşma gereği duysunlar.

Rüyada bütün dişlerinin sallandığını görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada takma dişlerini çıkarmak birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada bebeğin diş çıkarmasını görmek sevinçli haberler geleceğine, hoşluk içinde olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diş minesi görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına delalettir.

Rüyada diş çektirmek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada diş dolgusunun düştüğünü görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, yeni girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmüş diş görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine işarettir.

Rüyada dişlerinin çarpık olduğunu görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, borçlanacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments