Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişleri çektirmek

Rüyada dişleri çektirmek

Rüyada dişleri çektirmek sıkıntısından kurtulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, şansının da açık olacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişleri çektirmek gördüyseniz:

  • Sağlığınız ise gerçeke iyi, son derece düzenlisiniz.

Rüyada diş doktoruna diş çektirmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin diş çektirdiğini görmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine tabir olunur.

Rüyada alt azı diş çektirmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına işaret eder.

Rüyada diş çektirmeye gitmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, yapılan işte ustalaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin diş ağrısı çektiğini görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sağlam diş çektirmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, her şeyin gönlünce olacağına, huzurunu kaybedeceğine inanılır.

Rüyada tüm dişlerini çektirmek monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağrıyan diş çektirmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments