Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağrıyan diş çektirmek

Rüyada ağrıyan diş çektirmek

Rüyada ağrıyan diş çektirmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine tabir olunur.

Rüyada ağrıyan diş çektirmek gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmadan önce olayların üzerinden geçmelisiniz.

Rüyada diş ağrısı çeken birini görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Rüyada başkasının diş ağrısı çektiğini görmek bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağrısız diş çektirmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına yorulur.

Rüyada diş ağrısı çektiğini görmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ağrıyan diş çektirmek yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin diş ağrısı çektiğini görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine tabir olunur.

Rüyada ağrı çektiğini görmek daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada böbrek ağrısı çektiğini görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, neşesine kavuşacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments