Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin dışkısı görmek

Rüyada güvercin dışkısı görmek

Rüyada güvercin dışkısı görmek iyi geçineceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına yorulur.

Rüyada güvercin dışkısı gördüyseniz:

  • Olayları etkilemek için fazla çaba gösteriyor olabilirsiniz.

Rüyada güvercin dışkısı görmek sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dışkısını yapmak yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan dışkısı yediğini görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına delalettir.

Rüyada dışkıya bulanmak elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin dışkısını görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına tabir olunur.

Rüyada inek dışkısı yemek her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine tabir olunur.

Rüyada dışkıda solucan görmek yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş insan dışkısı görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, nefsine yenileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments