Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misket oynadığını görmek

Rüyada misket oynadığını görmek

Rüyada misket oynadığını görmek şansının hep açık olacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına yorulur.

Rüyada misket oynadığını gördüyseniz:

  • Sonu tatlıya bağlanacak merak etmeyin.

Rüyada misket oynadığını görmek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, hatalarını fark edeceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerden misket toplamak sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine yorulur.

Rüyada renkli misket görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Rüyada misket havası oynamak kafasının boşalacağına, büyük bir sorun oluşacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil misket görmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine alamet eder.

Rüyada cam misket görmek kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada mavi misket görmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada misket bilye toplamak maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, o işi canlandıracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments