Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişinin çekmek

Rüyada dişinin çekmek

Rüyada dişinin çekmek aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, büyük rahatlık yaşanacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, verilen  sözlerin tutulacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişinin çekmek gördüyseniz:

  • Bazı hayallerinizi gerçekleştirebilmenize olanak tanıyan şanslı fikirler oluşabilir.

Rüyada sallanan dişi çekmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, beğenilen işlere imza atacağına, iyi hissedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun dişini çekmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada kendi dişini kendin çekmek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, çocuklar gibi şen olacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada arka dişini çekmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada sallanan dişini çekmek ticaret hayatına atılacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına işaret eder.

Rüyada yılanın dişini çekmek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının dişini çekmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişini eliyle çekmek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments