Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişini beyaz görmek

Rüyada dişini beyaz görmek

Rüyada dişini beyaz görmek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, işlerinin istediği gibi olacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada dişini beyaz gördüyseniz:

  • Endişeleriniz nedeniyle ani kararlar alabilirsiniz.

Rüyada başkasının beyaz dişini görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz dişi kedi görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına rivayet eder.

Rüyada dişin beyazlamasını görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi dişini beyaz görmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine alamet eder.

Rüyada dişi beyaz köpek görmek yeni bir ilişkiye başlamaya, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dişini beyazlatmak bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada beyaz dişi at görmek rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, gözyaşı dökeceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz dişi köpek görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments