Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi dişini beyaz görmek

Rüyada kendi dişini beyaz görmek

Rüyada kendi dişini beyaz görmek kalp kırmaya, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına delalettir.

Rüyada kendi dişini beyaz gördüyseniz:

  • Erkekseniz tartışabilir, kavga edebilir, bir erkek arkadaşınızla darılabilir ya da sakarlıklar yapabilirsiniz.

Rüyada dişini beyaz görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dişi beyaz görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına yorulur.

Rüyada başkasının beyaz dişini görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişini beyazlatmak kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada dişi beyazlatmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına yorulur.

Rüyada dişin beyazlamasını görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişinin beyaz olduğunu görmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi dişini beyaz görmek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments