Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz dişi köpek görmek

Rüyada beyaz dişi köpek görmek

Rüyada beyaz dişi köpek görmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, yokluğa düşeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz dişi köpek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir, olumlu duyumlar alabilirsiniz.

Rüyada dişi beyaz köpek görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, işini layığı ile yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz dişi köpek görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek dişinin döküldüğünü görmek karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, borçların biteceğine rivayet eder.

Rüyada köpek dişi çektirmek bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına yorulur.

Rüyada erkek ve dişi köpek görmek kazancını çoğaltacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada köpek dişi kırıldığını görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada köpeğin dişini görmek hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada köpek dişini kırmak yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments