Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz dişi at görmek

Rüyada beyaz dişi at görmek

Rüyada beyaz dişi at görmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, işe başlanacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz dişi at gördüyseniz:

  • Bazı kimselerle tanışmanız olasıdır.

Rüyada beyaz dişi at görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine rivayet eder.

Rüyada dişi ve erkek at görmek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek ve dişi at görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada kahverengi dişi at görmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada at dişi görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişi at görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada dişini beyazlatmak muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, sevgi göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının dişini beyaz görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments