Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişine küpe takmak

Rüyada dişine küpe takmak

Rüyada dişine küpe takmak darlığa ve yokluğa düşeceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, kötü halinden eser kalmayacağına, mevki edineceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada dişine küpe takmak gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada dişine küpe takmak sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada birine altın küpe takmak rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada küpeyi ters takmak ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki küpe takmak hedeflerin gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çok küpe takmak saygınlık göreceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, zorlukların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa küpe takmak kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi yorulur.

Rüyada başkasının kulağına küpe takmak can sıkıntısının geçeceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulak deldirip küpe takmak işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, yeni fırsatlar sunulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments