Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki küpe takmak

Rüyada iki küpe takmak

Rüyada iki küpe takmak sonucun kişi için hayırlı olacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, yeni bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki küpe takmak gördüyseniz:

  • Aşık olmanız da her zamankinden daha kolaydır.

Rüyada ayağa küpe takmak ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yeni küpe takmak rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına rivayet eder.

Rüyada çok küpe takmak rahatsızlıkların şifa bulacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına yorulur.

Rüyada kendine küpe takmak hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kulağına küpe takmak mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada sağ kulağa küpe takmak vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına delalettir.

Rüyada yeşil renkli küpe takmak platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine delalettir.

Rüyada kulağına küpe takmak evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments