Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir dişinin düştüğünü görmek

Rüyada bir dişinin düştüğünü görmek

Rüyada bir dişinin düştüğünü görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, sağlıklı ve zinde olacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir dişinin düştüğünü gördüyseniz:

  • Farkına vardığınız zaman çok geç olmaması için, şu an gereken araştırmaları yapmanızda veya olaylara detaycı yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada dişinin düştüğünü ve kanadığını görmek böylece kişinin hafifleyeceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun dişinin düştüğünü görmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına işarettir.

Rüyada çürük dişin düştüğünü görmek her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada kendi dişini düştüğünü görmek bol kazanç elde edeceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kök dişinin düştüğünü görmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, işlerinin tutacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişinin düşmüş olduğunu görmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının dişinin düştüğünü görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine işaret eder.

Rüyada dişin düşmesi görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, geçim derdi yaşayacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments