Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst dişinin düştüğünü görmek

Rüyada üst dişinin düştüğünü görmek

Rüyada üst dişinin düştüğünü görmek işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada üst dişinin düştüğünü gördüyseniz:

  • Duygularınızı müsrifçe harcamanız özel yaşamınızda elde etmek istediklerinizi elde etmenizi zorlaştırabilir.

Rüyada üst dişin düşmesini görmek bir sebeple çok üzüleceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada üst azı dişinin düştüğünü görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada üst dişin düştüğünü görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına delalet eder.

Rüyada üst dişinin düştüğünü görmek kötü kişilerden uzak durulacağına, maddi anlamda zayıflayacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada ön üst dişinin düştüğünü görmek zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada üst dişin çıkmasını görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, yeni bir hayata başlayacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine alamet etmektedir.

Rüyada üst arka dişinin kırıldığını görmek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada üst azı dişi görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments