Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki dişin düştüğünü görmek

Rüyada iki dişin düştüğünü görmek

Rüyada iki dişin düştüğünü görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, çok güzel günler görüleceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine işaret eder.

Rüyada iki dişin düştüğünü gördüyseniz:

  • Olan biteni veya mevcut durumu kabul etmek negatif olayları pozitife çevirmenin veya avantaj sağlanabilecek yerleri bulmanın ilk adımı olabilir.

Rüyada alt dişin düştüğünü görmek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada dişinin düştüğünü ve kanadığını görmek çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek bir dişin düştüğünü görmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişinin avucuna düştüğünü görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada başkasının dişinin düştüğünü görmek yeni başlangıçlar yapacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına tabir olunur.

Rüyada birinin dişinin düştüğünü görmek işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, rakiplerini yeneceğine tabir olunur.

Rüyada üst dişin düşmesini görmek mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine tabir olunur.

Rüyada tek dişin düştüğünü görmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments