Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişi beyaz görmek

Rüyada dişi beyaz görmek

Rüyada dişi beyaz görmek yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişi beyaz gördüyseniz:

  • Partnerlerinizle maddi sorumluluklar veya maddi başlıklı konularda daha dürüst olunması gerektiğine dair sohbetleriniz artabilir.

Rüyada dişi beyazlatmak sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına delalet eder.

Rüyada dişin beyaz olduğunu görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, her zaman şükür içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının beyaz dişini görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada dişini beyazlatmak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, hayallere kavuşulacağına delalettir.

Rüyada dişi beyaz köpek görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişin beyazlamasını görmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kudret sahibi olacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada dişini beyaz görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, dayanışma içinde kalacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına delalet eder.

Rüyada kendi dişini beyaz görmek her zaman hayırlı işler yapacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments