Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok hindi görmek

Rüyada çok hindi görmek

Rüyada çok hindi görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına işarettir.

Rüyada çok hindi gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklara güvenebilir veya hayata geçirecek zaman bulamadığınız projelerinizi canlandırabilirsiniz.

Rüyada hindi eti görmek onların güvenini sarsacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine yorulur.

Rüyada kuluçkaya yatan hindi görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, alım gücünde yükselme olacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine delalettir.

Rüyada kendini hindistanda görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli hindi görmek maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü hindi görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada hindi pişirdiğini görmek rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, zorlukların geride kalacağına delalet eder.

Rüyada erkek hindi görmek kötü noktalara geleceğine, ekmeğinin bereketleneceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalettir.

Rüyada hindi ölüsü görmek başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments